Aktualitások


Érkezik az új énekeskönyv

Január végére várja a Kálvin Kiadó az új énekeskönyv következő szállítmányát. Feliratkoztunk mi is 50 példány erejéig, ha megérkezik, tudunk vásárolni belőle előre láthatólag 2300 forintos áron. Így mindenkinek lesz majd saját példánya. Addig lépéseket teszünk, hogy a kivetítőre is felkerüljön a teljes állomány. Úgy kezdjük majd egyházunk új kincsét használatba venni, hogy a még ismeretlen énekekből az istentiszteletek elején mindig tanulunk egyet, ezért érdemes lesz előbb érkezni.


Ünnepi alkalmaink:

  • december 24. (péntek) 16.00: áhítat a templomban. A hittanos gyermekek műsora idén elmarad, de azért került számukra egy kis csomag a gyülekezet karácsonyfája alá. Várjuk szeretettel a családokat!
  • december 25-26. (szombat – vasárnap) 10.00: úrvacsorás istentiszteletek a templomban.
  • december 31. (péntek) 16.00: óévbúcsúztató istentisztelet.
  • január 1. (szombat) 10.00: újévi istentisztelet.

A mátraházi csendeshetünk a vírushelyzet miatt sajnos elmarad.

“Jézus felment a hegyre, és miután leült, odamentek hozzá a tanítványai.” (Máté 5:1)

Tavasz óta tervezzük gyülekezeti kirándulásunkat, hogy közösségben lehessünk. Reménykedünk, hogy marad a jelenlegi kedvező állapot, és ha az Úr engedi, akkor Mátraházára, a református üdülőbe megyünk, “fel a hegyre”, november 12. péntektől 14. vasárnapig.

· Érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni a szobákat. Pénteken legkésőbb vacsorára kell mindenkinek felérni, amely 18 órakor kezdődik.

· Kétágyas elhelyezés díja háromszori étkezéssel napi 7.500,- Ft, gyermek 3-12 éves korig (50%) 3.750,- Ft, kétágyas szobában egy fő elhelyezése esetén 9.750,- Ft. Az idegenforgalmi adó 490 ft/fő/éj ,18 év felett.

· Ágyneműt biztosítanak, törölközőt, tisztálkodószert, kispárnát hozni kell.

· Kérjük, a gépkocsival érkező testvérek tegyenek szabad ülőhelyeiket illetően felajánlást: alakítsuk úgy, hogy senkinek ne kelljen buszoznia. Amikor a kirándulásra jelentkeznek, jelezzék azt is, hogy hány személyt tudnak magukkal hozni. Köszönöm!

· Miután pályázatot nyújtunk be az egyházmegyéhez, ezért akinek gondot okoz a részvétel teljes összegének kifizetése, az kérhet díjmérséklést.

Jelentkezni Szórágy Éva presbiterünknél lehet emailben vagy telefonon (és személyesen a gyülekezeti alkalmakon): szoragyeva@citromail.hu vagy 06-20-251-69-44